Gorea plus

O nama

Hvala što ste posjetili našu stranicu. Uz nekoliko izdvojenih informacija o nama pokušat ćemo Vam približiti načela po kojima radimo i poslovne vrijednosti kojima težimo.

Mi smo poveznica krajnjega korisnika u Hrvatskoj i proizvođača diljem svijeta. Naše iskustvo i profesionalnost jamči Vam pravovremenu uslugu i stručnu podršku.

Danas

Ističemo sljedeće

Zastupamo više od 20 brendova

Zastupamo više od 20 brendova koje biramo po kvaliteti proizvoda i usluga, i koji prepoznaju našu profesionalnost, odgovornost i prisutnost na tržištu.

Korisnička podrška

Ponosni smo na naš tim djelatnika koji svojim znanjem i iskustvom mogu pružiti stručnu podršku korisnicima u svakodnevnom radu u laboratoriju.

Komuniciramo s više od 3000 stalnih klijenata

Težimo ulaganju u dugotrajnu suradnju s klijentima, kojima osiguravamo pravovremene informacije, individualan pristup i učinkovita rješenja.

Naš pristup

Timskim radom rješavamo individualne upite više od 3000 stalnih klijenata koji prepoznaju kvalitetu proizvoda i usluga koje pružamo.

Tko smo mi

Dugogodišnji distributer koji odgovara na probleme i upite klijenata iz područja molekularne i stanične biologije, protočne citometrije, biotehnologije i mikrobiologije.

Tvrtka Gorea plus d.o.o. duži je niz godina prisutna na tržištu distribucije i servisa laboratorijske opreme, reagensa i potrošnoga materijala. Ovlašteni smo distributeri svjetski poznatih robnih marki. Zapošljavamo stalan tim stručnjaka specijaliziranih u područjima koja su temelj našega poslovanja. Osim kvalitetnih proizvoda, osiguravamo i pravovremenu servisnu i aplikacijsku podršku za instrumente proizvođača koje zastupamo.

Cilj nam je biti Vaš partner u radu, a zadovoljstvo klijenta na prvome nam je mjestu.

GeneTeam

Gene Team, podružnica tvrtke Gorea plus, jedini je distributer tvrtke Promega na području Republike Hrvatske. Proizvodi tvrtke Promega koriste se u temeljnoj znanosti za istraživanje bioloških procesa, u primijenjenoj znanosti za otkrivanje novih lijekova i istraživanje u dijagnosticiranju i liječenju bolesti, te u DNA forenzici za identifikaciju ljudi.