Kvalitetni i pouzdani

Partneri

Upoznajte naše partnere.

Naši Brendovi

Rigel life sciences

RIGEL Life Sciences pravi je partner kada ishod mora biti potpuna sukladnost. Specijaliziran je za upravljanje, nadzor i potvrđivanje razine onečišćenja u čistom okruženju, a u svom programu nudi integrirane sustave za praćenje okoline (IEMS), brojače čestica, sustave za identifikaciju mikroba itd.

Thermo Fisher Scientific

Brendovi Nunc, Nalgene, Samco i Abgene nude visokokvalitetnu laboratorijsku plastiku, filtracijsku opremu, potrošni materijal za umjetno potpomognutu oplodnju (IVF), opremu za uzorkovanje i transport uzoraka. Svjetski poznate Finnpipette i MBP (MolecularBioProducts) čine pouzdanu i preciznu opremu i potrošni materijal za pipetiranje. Sitna laboratorijska oprema i pH metri za različita područja primjene upotpunjuju program ThermoFisherScientific-a.

Hermle Labortechnik

HERMLE proizvodi centrifuge za potrebe medicine, istraživanja i industrije prisutne u svjetskim laboratorijima već dugi niz godina. Svaku proizvedenu centrifugu odlikuje učinkovitost, svestranost i jednostavno rukovanje, a za sve modele dostupan je širok raspon rotora i dodataka za centrifugiranje

Corning

Corning proizvodi kvalitetne proizvode koji korisnicima olakšavaju rad u laboratoriju. Fokusirani su na visokokvalitetnu laboratorijsku plastiku (Corning, Falcon Axygen ), pa tako u njihovu programu možete naći plastiku za široku primjenu, ali i specijalizirane proizvode za specifičnu primjenu, kao što je uzgoj 3D staničnih kultura ili umjetno potpomognuta oplodnja (IVF). Osim laboratorijske plastike, Corning nudi medije, suplemente, faktore rasta i dr. za uzgoj stanica (Cellgro), te laboratorijske uređaje.

Cytion

Stanične linije:

  • Humane i animalne
  • Fluorescentno obilježene linije
  • Humane primarne stanice
  • DNA i stanični peleti
  • Mediji i suplementi

Metabion

Metabion posvećuje iznimnu pažnju proizvodnim procesima kako bi osigurao da proizvodi i usluge u potpunosti ispune očekivanja i zahtjeve kupaca. Širok program proizvoda izrađenih po narudžbi uključuje čitav spektar oligonukleotida, qPCR proba, LightCycler® proba, nGS oligonukleotida, višestrukooznačenih obilježenih oligonukleotida i slično.

Macherey- Nagel

Tvrtka Macherey-Nagel predstavlja visoku kvalitetu, inovaciju i pouzdanost u biomolekularnim i kemijskim analizama. MN nudi sveobuhvatan program bioanalitičkih proizvoda za pročišćavanje DNA, RNA i proteina, cijenjen u vodećim svjetskim laboratorijima. Bioanalysis program omogućuje ponovljivost rezultata, prilagođene inovativne proizvode te uspješne follow-up analize na temelju visoke čistoće i maksimalnog prinosa.

Uvitec

UVItec je specijalizirana tvrtka za proizvodnju sustava za vizualizaciju i analizu gelova i blotova i jedan od vodećih proizvođača „imaging“ opreme za zahtjevne aplikacije u molekularnoj biologiji, uključujući kemiluminiscenciju i spektralnu fluorescenciju.  Uređaji za vizualizaciju imaju izrazitu osjetljivost, rezoluciju i ostale performanse, što je rezultat stalnog unapređivanja tehnologije kamera, optičkih sustava, te integracije hardver/softver rješenja.

Novi modeli dizajnirani su po principu „plug-n-play“ tehnologije koja omogućava konfiguraciju uređaja u skladu s potrebama korisnika, te  nadogradnju u bilo kojem trenutku.

Takara

Takara nudi biotehnološke proizvode i usluge za područje stanične i molekularne biologije. Ključni proizvodi po kojima ih prepoznaju krajnji korisnici su proizvodi za RT qPCR, qPCR i PCR, proizvodi za uzgoj staničnih kultura, proizvodi za sekvenciranje nove generacije (NGS) te alati za uređivanje gena (gene-editing tools). Brendovi koji čine tvrtku su Takara, Clontech i Cellartis.

Promega

Proizvodi tvrtke Promega koriste se u temeljnoj znanosti za istraživanje bioloških procesa, u primijenjenoj znanosti za otkrivanje novih lijekova i istraživanje u dijagnosticiranju i liječenju bolesti, te u DNA forenzici za identifikaciju ljudi. Gene Team, podružnica tvrtke Gorea plus, jedini je distributer tvrtke Promega na području Republike Hrvatske.

BD Biosciences

Tvrtka BD Biosciences je vodeći proizvođač sortera stanica i protočnih citometara. Proizvodi reagense kao što su monoklonska protutijela, ELISA kitovi, CBA kitovi, boje i testovi za vijabilnost za površinsko i unutarstanično bojanje. BDB rješenja primjenjuju se u znanosti, farmaceutskim istraživanjima i u kliničkoj dijagnostici.

Capricorn

Tvrtka Capricorn scientific proizvodi medije, reagense i dodatke za uzgoj staničnih kultura, te serume (FBS i ostale animalne serume) pouzdane i ujednačene kvalitete. Svi su proizvodi proizvedeni i testirani tako da osiguraju reproducibilnost i najbolje uvjete za stanični rast.

BioVendor

Sa sjedištem u Češkoj, BioVendor grupa radi na razvoju, proizvodnji i distribuciji proizvoda za imunodijagnostiku i molekularnu dijagnostiku.
Gorea Plus fokusira se na distribuciju proizvoda iz linije FastGEN koja predstavlja inovativnu tehnologiju za detekciju mutacija onkoloških markera u uzorcima.
Tehnologija je bazirana na sekvenciranju (“ultra-deep sequencing”) kratkih amplikona nakon jedne PCR reakcije uz posebno označene hibridne početnice.
FastGEN tehnologija je brza, jednostavna, osjetljiva i uspješna – savršeno prilagođena dijagnostici.
Nudimo također i pripadajući GENOVESA software s fastGEN modulom koji predstavlja cjelovito rješenje za analizu sirovih podataka uz tehničku i aplikacijsku podršku.

Abcam

Tvrtka ABCAMvodeći je proizvođač protutijela, proteina i reagensa koji imaju široko područje primjene, uključujući ispitivanja i istraživanja lijekova, dijagnostiku, ali i osnovna istraživanja. Njihovi su ključni proizvodi primarna antitijela, sekundarna antitijela, ELISA kitovi, eseji i proteini, a posebno se ističu specifična zečja monoklonska antitijela (RabMAb), brzi SimpleStep ELISA kitovi, “carrier-free” formulacije primarnih antitijela i knock-out validirana antitijela (KO validated).

Axion BioSystems

Axion BioSystems nudi rješenja za vizualizaciju stanica neposredno u inkubatoru i praćenje kinetike staničnoga rasta ili umiranja. Tehnologija je namijenjena praćenju živih stanica u stvarnom vremenu uz pomoć intuitivnog software-a.

Kategorije instrumenata:

CP_logo(tagline)_PMS300

Cole-Parmer scientific experts

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).